lördag 1 januari 2011

Dag 1. En lugn nyårsdag i Hälsingland

1 januari, lördag.
Idag har det varit en lugn dag, efter gårdagens sena kväll. Ellie ville uppenbarligen vara med och fira in det nya året och hade inga planer alls på att sova när vi var på en himla trevlig fest med mina gamla bästisar här hemma i Hälsingland. Så hon var vaken ända till tolvslaget och tittade på raketerna (som dock var lite läskiga), men sen blev det hem och sova och hon sov åtminstone till halv nio idag, så det får väl räknas som godkänt.

Bilden
Vi var ute på förmiddagen och lekte i snön och Ellie tyckte den gamla kälken som mormor letade fram var kul. Men roligast var när pappa körde rally förbi henne på mormors spark, som här på bilden. Mer, mer! ropade hon och pappa körde lydigt fram och tillbaka på vägen.

fredag 31 december 2010

Nyårsafton 2010

31 december, fredag.
Ja, så var mitt ettårsprojekt igång! En bilddagbok som ska följa familjens resa från att innehålla två vuxna, ett barn och en katt till att plötsligt en ny liten bebis ska anlända med buller och bång framåt vårvintern. Så om precis ett år, när jag ska göra det sista inlägget i den här bloggen - på nyårsafton 2011 - då ser vårt liv förmodligen en aning annorlunda ut än nu :)

Bilden
Dagens bild tog jag av Ellie för några timmar sen när vi satt på Lill-Babs café i Järvsö och fikade födelsedagslunch. Pappa Mattias fyller ju år idag - grattis!

Välkommen att följa oss!