tisdag 24 maj 2011

Ett hopp i tiden - till dag 134-137

Jag har insett att det här med att hinna blogga ikapp dagarna som gått... det kommer nog inte hinnas med. Och för varje dag som går blir det bara ett större projekt att göra det, så för att den här bloggen inte ska dö helt gör jag helt enkelt ett hopp i tiden. En månad framåt till mitten av maj. Sen kanske jag nån gång fyller på med dagarna däremellan. Men inte just nu i alla fall.

Dagliga uppdateringar blir det ju dock via mobilen, i min blogg med alla mina Instagrambilder (Instagram = en himla kul fotoapp till iPhone)

14 maj, lördag.
En dag som vi spenderade hos våra kära vänner i Älta. Vi umgicks, fick njuta av smarrig grillmiddag och hade det allmänt trevligt. Våra barn är ju i princip lika gamla, så det blir så enkelt att umgås.
På bilden kollar Sebastian upp Ellies hår. Hittar han löss? Eller tycker han bara hon har fint hår?

15 maj, söndag.
Den här dagen var det dags för ett försenat tvåårskalas för grannkillen Hannes. Här går Ellie med bestämda steg mot kalaset, och dockan är givetvis med!

16 maj, måndag.
Denna dag stod ett besök hos naprapaten på schemat och Ville fick följa med. Han skötte sig och sov sig igenom min behandling. Jag har ju haft såna problem med rygg, bäcken och höft efter förlossningen och har knappt kunnat gå vissa dagar, men behandlingarna hos naprapaten har hjälpt.

17 maj, tisdag.
Idag fyllde morfar år och det firade han på Cypern, så vi skickade en grattishälsning via mobilen från Ellie och Ville. Det blir dessutom en bonusbild på söta Elliebellie eftersom jag för en gångs skull tog några bilder med systemkameran, istället för mobilen som det oftast blir nu för tiden.