fredag 4 mars 2011

Dag 60-62. Ajajaj

1-3 mars, tisdag-torsdag.
Lite mer gnäll får ni stå ut med nu, men snart hoppas jag att jag kan fokusera på något trevligare igen :) Mars månad inleddes nämligen med att jag efter allt hostande lyckades hosta sönder en muskel eller ett revben natten till i tisdags. Tänk dig att någon sticker en kniv i dig varje gång du använder magmusklerna, så känns det... Till och med att andas gjorde svinont!

Men efter ett läkarbesök i tisdags som genererade medikamenter av blandad sort och sen vila, vila, vila, känner jag mig nu försiktigt optimistisk om att det kanske är på väg åt rätt håll. Vågar inte ropa hej än, men ett halvt i alla fall :)

BILDERNA
Ellie har i alla fall varit frisk och glad, bortsett från den evigt rinnande snornäsan. Tisdagsbilden tog jag vid hennes sedvanliga eftermiddagsfika i trappan, den här gången fick dockan också vara med och extra roligt är det när grinden fälls ner, så att det blir som en koja.

På onsdagsbilden är hon djupt koncentrerad på teven samtidigt som hon käkar äpple, tittar på Musses klubbhus som blivit en favorit. Från att inte ha brytt sig om teven alls börjar hon nu vilja sitta och titta kortare stunder. Fast fortfarande är det klart roligast att titta på filmer på iPhonen av någon anledning. Och torsdagsbilden tog jag vid frukosten när även Nalle fick smaka på gröten.

måndag 28 februari 2011

Dag 56-59. En sjuk månad

25-28 februari, fredag-måndag.
Februari går inte till historien som den bästa månaden i mitt liv, för jag har varit mer eller mindre sjuk hela månaden. Det började i slutet av januari och pågår fortfarande, senaste tillskottet är bihåleinflammation... I morgon beger jag mig till doktorn, för nu står jag inte ut längre. Fick ingen tid på vårdcentralen idag, men imorgon ska jag hänga på låset när växeln öppnar. Elliebellie har inte haft det mycket bättre hon den här månaden, med feber, hosta och en evigt snorig näsa. Stackars lilla vän.

Så jag har inte varit så munter i helgen, men lördagen bjöd i alla fall på ett besök på Fjärilshuset och det var mycket spännande, tyckte Ellie och igår söndag var farmor och farfar här på middag och då var ju lyckan gjord :)
BILDERNA
Ja, översta bilden talar väl för sig själv. Gravidstatusen vid 33 hela veckor, magen lika stor som vid förlossningen förra gången...

De andra tre är bloggens huvudperson, min lilla älskling i några olika outfits. Den första i fredagens tuffa jeanstights och tunika, på nästa bild har hon själv valt och tagit på sig sin huvudbonad till pyjamasen: ett par rosa trosor. Gick hon runt med hela förmiddagen igår. Och så har vi dagens husmorsoutfit, prickigt förkläde vid diskningen.