måndag 28 februari 2011

Dag 56-59. En sjuk månad

25-28 februari, fredag-måndag.
Februari går inte till historien som den bästa månaden i mitt liv, för jag har varit mer eller mindre sjuk hela månaden. Det började i slutet av januari och pågår fortfarande, senaste tillskottet är bihåleinflammation... I morgon beger jag mig till doktorn, för nu står jag inte ut längre. Fick ingen tid på vårdcentralen idag, men imorgon ska jag hänga på låset när växeln öppnar. Elliebellie har inte haft det mycket bättre hon den här månaden, med feber, hosta och en evigt snorig näsa. Stackars lilla vän.

Så jag har inte varit så munter i helgen, men lördagen bjöd i alla fall på ett besök på Fjärilshuset och det var mycket spännande, tyckte Ellie och igår söndag var farmor och farfar här på middag och då var ju lyckan gjord :)
BILDERNA
Ja, översta bilden talar väl för sig själv. Gravidstatusen vid 33 hela veckor, magen lika stor som vid förlossningen förra gången...

De andra tre är bloggens huvudperson, min lilla älskling i några olika outfits. Den första i fredagens tuffa jeanstights och tunika, på nästa bild har hon själv valt och tagit på sig sin huvudbonad till pyjamasen: ett par rosa trosor. Gick hon runt med hela förmiddagen igår. Och så har vi dagens husmorsoutfit, prickigt förkläde vid diskningen.

6 kommentarer:

Mamma G sa...

Jag kan bara säga...krya på er! Hoppas innerligen att det vänder nu och att du hinner ta igen dej innan det är dags för det stora!
SnyggEllie tycker mormor. Jättefin huvudbonad. Matchar perfekt till nattlinnet.
Kryapåerkramar från Mommo o Moffa!

Mamma G sa...

Glömde säga att gravidmagen är jättevacker!

Jeanikee sa...

Åh det är en sån fin mage som jag alltid velat ha som gravid... =)Fina bilder på tjejen också =)

Joanna sa...

Tänkte bara tipsa om att du nu har chansen att bli dagensblogg:)
Klicka här för att anmäla dig:
http://domkallarmighannes.blogspot.com/2011/03/dagens-blogg.html

Nässelblom och choklad sa...

Länge sedan jag kikade in hos dig. Har för lite tid för bloggande och bloggläsande - men ibland blir det en liten tur ibland favoriter. Vad roligt att ni ska få en liten snart igen! Det låter helt underbart - däremot verkar det vara tufft med bihålor, foglossning, förkylningar och annat. Hoppas att ni kryar på er och att sjukskrivningen ger dig lite möjlighet att vila. Fina bilder på både dig och lilla älsklingen. Ha det gott! /Eva

Lotta, mamma till Lucas. sa...

Vilken härlig bild på bebismagen! =)