fredag 4 mars 2011

Dag 60-62. Ajajaj

1-3 mars, tisdag-torsdag.
Lite mer gnäll får ni stå ut med nu, men snart hoppas jag att jag kan fokusera på något trevligare igen :) Mars månad inleddes nämligen med att jag efter allt hostande lyckades hosta sönder en muskel eller ett revben natten till i tisdags. Tänk dig att någon sticker en kniv i dig varje gång du använder magmusklerna, så känns det... Till och med att andas gjorde svinont!

Men efter ett läkarbesök i tisdags som genererade medikamenter av blandad sort och sen vila, vila, vila, känner jag mig nu försiktigt optimistisk om att det kanske är på väg åt rätt håll. Vågar inte ropa hej än, men ett halvt i alla fall :)

BILDERNA
Ellie har i alla fall varit frisk och glad, bortsett från den evigt rinnande snornäsan. Tisdagsbilden tog jag vid hennes sedvanliga eftermiddagsfika i trappan, den här gången fick dockan också vara med och extra roligt är det när grinden fälls ner, så att det blir som en koja.

På onsdagsbilden är hon djupt koncentrerad på teven samtidigt som hon käkar äpple, tittar på Musses klubbhus som blivit en favorit. Från att inte ha brytt sig om teven alls börjar hon nu vilja sitta och titta kortare stunder. Fast fortfarande är det klart roligast att titta på filmer på iPhonen av någon anledning. Och torsdagsbilden tog jag vid frukosten när även Nalle fick smaka på gröten.

Inga kommentarer: