tisdag 15 mars 2011

Dag 66-72. Sista arbetsveckan

7-13 mars, måndag-söndag.
En hel vecka gick utan något uppdatering här i bloggen. Jag jobbade igen efter förra veckans sängliggande och den halvtid jag jobbade var vad jag orkade med, och det här blev också min sista arbetsvecka innan bebisen ska komma. Känns enormt skönt att få låta kroppen vila nu!

I tisdags gjorde vi det extra ultraljudet och det visade att det låg EN stor bebis i min mage (inte två...), med mycket hår på huvudet. Allt såg bra ut som tur var och även om den verkade vara större än genomsnittet, så var det ingen jättebebis och storleken var inget att oroa sig över. Men jag är glad om jag inte behöver gå två veckor över tiden i alla fall...

VECKANS BILDER
Måndagen bidde det ingen bild tagen, men tisdagsbilden, längst upp, tog jag när Ellie och jag hälsade på hos grannkillen Hannes och de lekte för fullt med hans grejer.
I onsdags svängde jag förbi mitt gamla jobb på väg hem och gick därifrån med en hel kasse barnböcker, det har sina fördelar att ha jobbat på bokförlag :) Som synes på bilden frossade Ellie i böckerna efter dagis, kassens innehåll spreds ut över golvet och ett intensivt läsande inleddes!
Torsdagsbilderna är två snabba morgonbilder. Ellie valde själv sin skotskrutiga kjol, hon har redan börjat vilja bestämma själv vad hon ska ha på sig.., och sen tog jag en bild på mor och dotter framför spegeln, redo för en ny dagis- och jobbdag.

Så kommer vi till veckans tre avslutande bilder. Fredagsbilden, längst ned till vänster, visar en tjusig dam med nattlinnet som mössa.
I lördags kom kusinerna med familj på middag och då bjöds det även på chips, vilket chipsomanen Ellie (hon har ärvt sin mors svaghet där...) var mycket glad över. På bilden är hon helt inne i chipsätandet samtidigt som hon tittar på teven.
Sen kom vi så till veckans sista dag och söndagsbilden tog jag när Ellie avnjöt en kaka och mjölk efter frukostvällingen. Lite lyx får man unna sig på söndagarna... I söndags hände också något stort - Ellie kissade på pottan för första gången! Både barn och moder var mäkta stolt över denna bragd =)

5 kommentarer:

Mamma G sa...

Jättegulliga bilder på sötaste Ellibelli. Va kul att hon har lyckats kissa i pottan. Då förstår jag att hon var stolt. Duktiga hon!
Massor av kramar från Mormor.

moster sa...

Såg väl att det var mosters kjol hon valt! Men frågan är om det inte var nattlinnet som var snyggast..

kusin lisa sa...

Snygga kort på en söt Ellie och naturligtvist kusin mamma Helena, lycka till nu med allt. Hälsa alla, ser att hon har en av tröjjorna jag gav henne.

Blickep sa...

Den som väntar på något gott... Jag ska väl erkänna att jag började undra häromdagen när det ännu inte syntes någon uppdatering, MEN, du har min fullaste förståelse. Gulliga Ellie, vad månde det bliva av denna fotovana tjej???
Sköt nu om dig o familjen, kramar KP

Halloj världen! /Inger sa...

Gillar särskilt bilden med kakan och den med er båda (eller alla tre om man så vill).