onsdag 4 maj 2011

Dag 101-102. Första dagarna hemma

Det går väldigt trögt med uppdateringarna här, men nån gång ska jag väl komma fram till nutid igen... :) Här kommer bilder från de två första dagarna hemma med Ville.
11 april, måndag.
Efter ett dygn på BB var det dags att åka hem med vår lilla son. Mattias åkte hem till farmor och farfar som varit barnvakt och hämtade Ellie, så att hon fick vara med och hämta hem lillebror. Det var väldigt skönt att komma hem, inte alls lika nervöst som förra gången och Ellie tyckte det var jättespännande med bebisen.

Dagens bilder är först en bild från BB, när vi ska åka hem. Ellie vill sitta med på skötbordet när vi klär på Ville och nallen som han fick av farmor och farfar måste naturligtvis också vara med, tycker hon. På den andra bilden ser man far och son. Otroligt så liten Ville ser ut! Trots att han var rätt stor när han föddes, 55 cm lång och nästan 4 kg tung, är han en liten liten plutt ändå.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
12 april, tisdag.
Det här dagen blev en lugn vilodag, vilket så här i efterhand var bra att vi fick för de kommande dagarna hände det lite mer grejer.

På dagens bilder kan man först se en stolt storasyster som får ha lillebror i famnen och på de andra bilden har vi introducerat nappen. Även om Ville var rätt lugn hade han ett väldigt sugbehov och efter två nätter då jag fått amma eller ha mitt lillfinger i hans mun så kände vi att det var dags att testa nappen. Vi hade en av Ellies bebisnappar kvar som vi kokade och testade - och han tog den direkt. Lycka! :)

Inga kommentarer: