lördag 29 januari 2011

Dag 25-29. Sjukligt

25-29 januari, tisdag-lördag.
Det är sjukt här hemma. Först blev Ellie helt sänkt för några dagar sen av feber och igår kväll kom turen till mig. Stackars Ellie har till största delen inte orkat göra något annat än att ligga i sängen, förutom ett par tillfälliga toppar när hon varit uppe lite. Trodde det vände igår em, men sen kom febern tillbaka igen mot kvällen. Jag har aldrig sett henne så medtagen, det gör ont i hjärtat att se henne så utslagen.

Så blev det som sagt dags för mig också igår kväll då. Och det i kombination med att vara höggravid med de krämpor som hör till det är ingen hit... Det senast dygnet har jag tillbringat i sängen till största delen och Elliebellie har legat bredvid mig. Nu får vi bara hoppas att Mattias klarar sig, så vi inte ligger här alla tre.

VECKANS BILDER
Några bilder från i veckan, innan flunsan kom till oss. En glad semmelätande tjej och en lika glad hissåkande tjej. För helt plötsligt en dag blev hörnet mot ett skåp i köket en hiss som man kan åka hem till mormor och morfar i... Där i "hissen" har Ellie spenderat långa stunder tillsammans med dockorna och gosedjuren och hon snackar hejvilt om allt som händer. Det är fascinerande att lyssna och ta del av hennes rika fantasivärld! På sista bilden pågår diskning av vällingflaskan.

4 kommentarer:

Mamma G sa...

Stackars er! Såå jobbigt att se hur dålig hon är lillstumpan och så blir du själv också sjuk till råga på allt.Det är väl synd att inte Ellie kan ta hissen på riktigt och åka hit till oss. Synd att det är så långt emellan oss.
Skickar en stor kram från mommo!
Kryapå er båda!

Blickep sa...

Hoppas verkligen att ni är piggare nu, och att Mattias klarat sig. Ni verkar ha en himla otur och bli sjuka ofta... Peppar peppar har vi inte varit sjuka alls på mkt länge. Du får krama Elliebellie från oss i Valla och ha en sköön söndag allihopa.
Kram
KP

Anonym sa...

Krya-kramar från Maria Z

Helena sa...

En sån hiss vill jag också ha! Som man kan åka lite hit och dit i :o)
Krya på er!