torsdag 3 februari 2011

Dag 30-34

30 januari-3 februari. Söndag-torsdag.
Veckan fortsatte i sjukans tecken, i alla fall för mig men nu är jag på benen igen. Ellie blev feberfri i söndags och har varit på dagis och det har gått bra och hon har varit glad och pigg där. Hemma har hon dock varit trött, så det är väl sviter efter sjukdomen som hänger kvar. Vi har varit på vårt första utvecklingssamtal på dagis, och fått konstaterat att Elliebellie fungerar bra i gruppen, och efter de första fyra månaderna nu verkar kännas sig hemma där, att hon pratar massor och älskar att sjunga. Och så det som de fascineras mest av på dagis - att hon verkligen älskar grönsaker! De andra barnen sitter förstummade när hon ber om mera :)

VECKANS BILDER
En blandning snapshots från dagarna som gått innehållande allt från städning till bus med pappa.

3 kommentarer:

Helena sa...

Sötisen :o) Roligt att det går så bra på dagis!

Halloj världen! /Inger sa...

Sista bilden till höger är superfin!

Min äldsta pojke har också alltid gillat grönskar. Tyvärr har han blivit mer kräsen med mat med åren (han är sju nu). De var lika förvånade på dagis som hos er över att han var så glad för grönsaker. Det ÄR nog ovanligt. :)

Halloj världen! /Inger sa...

Han är nog fortfarande mer förtjust i grönsaker än de flesta barn men har blivit mer kräsen. Som liten älskade han gröna ärtor. De vägrar han numera. Morötter ska vara råa eller kokta men inte stekta eller ugnsstekta...

Det är nog faser som de flesta barn går igenom tyvärr...