torsdag 17 februari 2011

Dag 47-48. Trött

16-17 februari, onsdag-torsdag.
Ellie har varit fortsatt hemma med mormor de här dagarna med snorig näsa. Idag hade jag tänkt att hon skulle vara på dagis i några timmar i alla fall så att mormor skulle få lite andhämtning, men hon hade inte alls någon lust att gå dit när mormor är på besök. Så det blev hemmalek idag med vilket hon var mycket nöjd med.

Själv har jag varit färdig för slakt när jag kommit hem från jobbet om dagarna, men igår träffade jag barnmorska och läkare och från och med nu är jag halvtidssjukskriven och det känns skönt. Men samtidigt stressande eftersom jag har så otroligt mycket på jobbet nu... I morgon ska jag vara ledig och planen var att jag och Ellie skulle följa med mormor upp till Hälsingland i kväll, men jag fick ställa in de planerna tyvärr när jag kom hem idag. Jag var för trött och pallar helt enkelt inte köra fyra timmar enkel resa och sen tillbaka ensam med Ellie i bilen på söndag. Jag får ont och är för stel och otymplig för att våga mig på det.

BILDERNA
Dagens bild tog jag med iPhonen/Instagram på en tulpan ur buketten jag fick av min käre sambo på Alla hjärtans dag. Och gårdagens bild tog jag genom spegeln på Elliebellie när hon stod och speglade sig.

1 kommentar:

Halloj världen! /Inger sa...

Jävligt bra bild för att vara fotad med iPhone! :)

Och söt spegelbild. :)