söndag 20 februari 2011

Dag 49-51. Mumin, fika och ommålning.

18-20 februari, fredag-söndag.
Jag fortsätter min klagovisa för de här tre lediga dagarna har fortsatt gå i trötthetens tecken, jag känner mig hängig och har fått dras med en otrevlig hosta. Jag är så tacksam över att mamma stannade kvar över helgen, för det har varit en stor avlastning och jag har haft möjlighet att vila.

Medan jag har legat och beklagat mig har Mattias och hans pappa har slitit hela helgen med att måla om vårt vardagsrum och ikväll blev det klart - och resultatet blev jättefint!

BILDERNA
Den övre bilden är från idag, vi tog en liten fotopaus vid Norr Mälarstrand när vi skjutsade mamma till bussen hem till Hälsingland. Fler bilder finns i min fotoblogg.

Fredagsbilden är tagen i Rum för barn på Kulturhuset, dit mamma och jag tog en tur för att Ellie skulle få göra något kul efter att ha varit hemma hängig nästan hela veckan. Det var en Mumin-utställning där och det var ju himla passande eftersom vi läst Mumin som godnattsaga vareviga kväll den senaste månaden... Gårdagens bild tog jag på en fikande Ellie. Hon får sina fixa idéer och i helgen har det varit att "äta fika" i trappan, och fikat är flådigt värre och består av russin och vatten :)

2 kommentarer:

Helena sa...

Skönt att din mamma kunde avlasta dig lite. Det är väl inget fel med att fika i trappan heller? ;o)

Halloj världen! /Inger sa...

Lyxfika! :D

För övrigt behöver man inte vara gravid för att vara trött den här tiden på året så jag förstår att du är det.