tisdag 11 januari 2011

Dag 8-9. Hem till Stockholm igen

8 januari, lördag.
Vi packade in oss alla i bilen och åkte hem till Stockholm igen, efter 2,5 vecka på vift. Bilresan gick bra, trots att det rådde klass 1-varning längs vägen och ett oväder skulle dra in. Något oväder såg vi aldrig till och det var ingen jättetrafik. Ellie var lugn och sov bort en del av resan och katten sa knappt ett jam på hela resan - och det är ovanligt!

BILDEN
Ellie tyckte det var jättekul att komma hem och hitta alla sina leksaker igen och det var full fart på henne. Något viktigt att notera i bilden är hennes säng i bakgrunden. Det blev nämligen premiär för att sova i sitt eget rum denna dag. Vi flyttade in hennes säng från vårt sovrum och hon var riktigt entusiastisk och hjälpte till att flytta sina grejer. Vet inte riktigt om hon insåg vad flytten av sängen innebar...

9 januari, söndag.
Ellie vaknade inte upp i sitt eget rum idag, men hon somnade trots allt där igår kväll på premiären och sov där till en bit in på natten, innan hon ville komma till vår säng och fortsätta sova där. Sista dagen på jullovet blev lugn och vi gjorde inte många knop.

BILDEN
Vi var ut och lekte en stund på gården och Ellie tyckte det var kul att testa gungor och lekgrejer trots snön.

Inga kommentarer: