torsdag 10 februari 2011

Dag 39-41. Från resa till jobb till vila


8-10 februari, tisdag-torsdag.
Tre dagar, med helt olika innehåll. Hela tisdagen gick åt till en jobbresa till Göteborg, tåg dit på morgonen och så flyg hem på kvällen - det blev en lång dag. Vilket kändes i kroppen, för på natten när jag skulle försöka sova fick jag värkar. De höll i sig på pass att jag började använda värktimer-appen på iPhonen, men sen gick de över som tur var, så igår var det vanlig jobbdag igen. Fast efter ett samtal med barnmorskan blev jag beordrad några dagars vila, så idag har jag varit hemma från jobbet och det var nog behövligt. Var till sjukgymnasten på förmiddagen, men eftermiddagen sov jag bort och jag har ont av foglossning och magen känns öm. Blir vila i morgon med.

BILDERNA
Igår tog jag Ellie till frissan efter jobbet och hon var jätteduktigt och satt blixtstilla i mitt knä medan frissan klippte håret på henne, så de övre bilderna visar en nyfriserad tjej som nöjd med frisyren försöker pressa sig ner i en legolåda.

De nedre bilderna är från idag när hon var i färd med att klä på sig själv för att åka iväg en sväng. Hon är inne i en period när hon tycker det är kul att klä på sig ytterkläder och låtsas åka bort. När mamma eller pappa ska klä på henne när vi ska gå ut, då är hon däremot hal som en ål och skriker och vill INTE ta på sig kläderna...

Inga kommentarer: