fredag 11 februari 2011

Dag 42. Febrigt

11 februari, fredag.
Ja, den här dagen blev inte riktigt som planerat, för lilla pluttan fick feber igen igår kväll. Ellie var inte riktigt sig själv igår efter dagis, så jag misstänkte att något var på g. Och innan jag lade mig igår vaknade hon ledsen och febrig och ville "sova stola sengen" istället för i sitt rum, och vem har hjärta att säga nej till det? Eftersom Mattias var bortrest med jobbet och jag var gräsänka var det dessutom mysigt att få ha lilla hjärtat bredvid mig i dubbelsängen. Så idag har hon varit trött och hängig, men det har tack och lov inte varit lika illa som härom veckan när hon också hade feber. Hoppas det inte blir värre bara!

DAGENS BILD
En allvarlig blick möter min genom kameralinsen, hon har inte orkat skratta så mycket idag. Nappen och snuttefilten har varit ständiga accessoarer hela dagen.

En annan bild från idag finns här i min andra blogg.

3 kommentarer:

Helena sa...

åh lilla gumman... Hoppas hon mår bättre idag

Blickep sa...

Stackars Ellie! Dessa förgrymmade febersjukor... Hälsa henne att hon är superfin i håret! Hoppas att hon är pigg igen nu och att du också har hunnit repa dig efter förra veckans strapatser.
Kramar!

Halloj världen! /Inger sa...

Hoppas att hon har kryat på sig! Här hemma har jag en femåring som har ont i magen. Någon slags magsjuka. Jag är ledig på måndagar så att vi är hemma idag är inte därför men vet inte hur vi gör imorgon än.